Nieuws

5 Beach bars om bij weg te dromen.

26 October 2015, gepost in categorie Nieuws

      

 Beach bar Paradise Sandy Island. Hier hoef je niet te komen met een cruiseschip, deze beach bar ligt  op slechts enkele minuten varen van het eiland Anguilla. Op dit ' No Stress ' eiland hoeft u zich zelfs niet te  bekommeren om de keuze van drank of eten, hier serveert men rum punch en lobster op de BBQ

   

 

                                             

 

                                                  

                           

 

 

 

Pirates Bight op Norman Island. Het eiland was de inspiratie voor Robert Lewis Stevenson’s “ Treasure Island ”. De bar – restaurant is na een grondige renovatie door internationaal gekende architecten sinds 2002 terug open en staat sinds jaar en dag  gekend voor luilekkere middagen aan de beach! Hun wereldbekende ‘ happy hour ‘ zetten ze steevast in met een kanonshot, hoef het nog gezegd dat er hier al menig legendarische parties hebben plaatsgevonden?

 

                                                                                                                                                                                                        

                                                    

 

  Sunset Bar & Grill op het eiland Sint Maarten. Is gelegen aan Maho Beach en (inderdaad) aan de start- en landingsbaan van St.Maarten. Hier kun je werkelijk met je voeten in het zand en de cocktail in de hand de Jumbo jets op enkele meters afstand zien opstijgen en landen. Hier organiseren ze overdag  hun gekende ‘ Crab races’ waar je zelfs op je favoriete krab kunt inzetten. Hoeft het nog gezegd dat dit ook de plaats is voor spetterende parties met tal van Internationale artiesten?

 

                     

 

 

     Rui Hotel Palace Punta Cana. Punta Cana het gebied met zijn gekende all- inclusive hotels , hier vinden we het Riu Palace Punta Cana hotel terug, gelegen aan één van de vele witte zandstranden waarvoor dit gebied bekend staat. Deze bar is misschien wel geen echt Beach bar, maar wie wil er hier geen cocktail drinken?

 

                                                     

Cuba Habana Beach Miramar. Dit  privé strand ligt dicht bij alle grote hotels van Havana en is toegankelijk mits een kleine bijdrage. Van de jaren 20 tot 50 was dit de Yacht & Country Club Havana Biltmore. Was voornamelijk een plaats voor de elite van Havana. Nog steeds spreekt dit gebouw tot de verbeelding en is het de perfecte plaats om 's avonds te gaan dineren met zicht op de baai van Havana. 

 

                      

 

 

 

  

Contact

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang ons gratis e-book met laatste nieuwe cocktailtrends

Tags