Nieuws

Win een cocktailicious cadeau voor onder de kerstboom.

23 December 2015, gepost in categorie Nieuws

Cocktails op Mensenmaat geeft i.s.m. SuperBar en Filliers twee unieke kerstpakketten weg!

Deze wedstrijd is reeds verlopen.

  • Elk pakket bevat twee flessen Filliers gin én het gesigneerde cocktail- en lifestyleboek ' Come take a sip with me ' van niemand minder dan Hannah Van Ongevalle, de leading ladytender van België!
  • Tijdens de feestdagen verwennen we je graag met een feestelijk cadeau. Wij hebben alvast reden genoeg om te feesten want SuperBar.be, dé webshop voor al je cocktail- en barbenodigdheden, stelt hun gerestylde website voor! Langs deze weg inspireren ze voor de komende feestdagen en presenteren ze de allernieuwste trends! Verras dus familie, vrienden of collega's met een uniek kerstgeschenk!

                                                                              Pakket 1

                                              

  • Daarnaast plaatst Filliers hun Filliers Dry Gin 28 lijn in de picture voor de komende feestdagen. De Belgische stokerij staat garant voor hand crafted en made in Belgium spirits. Kwaliteit wordt dan ook beloond, want wie het eerste pakket wint, mag proeven van hun Filliers Tangerine Gin die onlangs de gouden medaille op het Concours Mondial in Brussel won!

                                                                             Pakket 2

                                             

  • Tenslotte kwam Cocktails op Mensenmaat een jaar geleden online. We bedanken onze huidige bezoekers en willen graag nieuwe bezoekers warm maken voor ons project om ook thuis de lekkerste cocktails te shaken aan de hand van how to do video's.

Je kan dit leuk pakket winnen door de onderstaande schiftingsvraag in te vullen. Let op: slechts één deelname per e-mailadres. De deelnemer die het dichtst bij het juiste aantal inzendingen zit, wint het eerste pakket met de Filliers Tangerine Gin. Wie runner up is, ontvangt het tweede pakket met de Pine Blossom Gin.

Maak ook je vrienden warm voor deze coole actie en wie weet spelen we voor één dag de kerstman! Veel succes!

We hebben 2 winnaars Kris had geschat op 325 deelnemers en Carla had geschat op 328 deelnemers het aantal was ....327 deelnemers,. Bedankt aan alle deelnemers en dikke proficiat aan de winnaars! Neem vandaag nog cocntact via e-mail met jullie op! Blijf ons zeker volgen want regelmatig organiseren we een leuke wedstrijd!

Deel deze actie op Facebook!

facebook

Wedstrijdvraag Negroni pakket
Opgelet! één deelname per e-mailadres.
De winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht.

Contact

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang ons gratis e-book met laatste nieuwe cocktailtrends

Hannah stel haar boek 'Come take a sip with me' voor in deze video.

Tags

cocktail wedstrijd cocktail pakket