Cocktails maken > Negroni cocktails maken

Negroni Time @ Botticelli te Nieuwpoort.

08 April 2016, gepost in categorie Cocktails maken > Negroni cocktails maken

De maand mei zal cocktails op mensenmaat in het teken staan van de Negroni.

De Negroni in al zijn varianten, dit naar aanleiding van de Negroni week, die wereldwijd plaats vindt begin juni.

Momenteel kunt u al eens gaan voorproeven bij Peter van Enoteca - Trattoria Botticelli te Nieuwpoort, tot het einde van de paasvakantie serveren ze 4 verschillende Negroni die gelinkt zijn aan een bloedtype, dit idee is er gekomen naar aanleiding van het opschrift op zijn raam ' My Blood Type Is: Negroni ' en dit gelinkt aan een goed doel actie om het Rode Kruis te doneren met 1 euro bij elk verkochte Negroni. De verschillende Negroni slaan ze op en serveren ze vanuit een Baxter.

 

Voor elk bloedtype hebben ze een andere Negroni met ' The Mistress ' als absolute topper die recent tot de ultieme Negroni in België werd gekroond, dit tijdens de wedstrijd van Campari. Het was Sofie Ketels die met de eer en titel ging lopen! Wil je deze eens voorproeven? Like de de Fb pagina van cocktails op mensenmaat en zondag 10 april maken we de winnaar bekend van deze 'Mistress' Negroni.(foto)

Negroni Mistress bij Sofie Ketels.

Naast de ' Mistress ' staat uiteraard de Negroni op het menu alsook de 'Cowboy' Negroni met o.a. bourbon en een heerlijke 'Geisha ' Negroni een echte aanrader!

Naast de Negroni, de aperitiefdrankjes en wijnen kun je zich in Botticelli tegoed doen aan een ruime keuze antipasti.Toch nog een lichte honger? De maag kun je verder vullen met één van de heerlijke gerechten die zo typisch zijn voor een 'Trattoria'. Afsluiten doe je uiteraard met een Grappa.

Blijf ons zeker volgen, want mei maand is Negroni maand bij cocktails op mensenmaat. Santé!

Tip, probeer zeker eens Pavarotti's favoriete gerecht uit de ' Tortellini in brodo'

 

 

 

Contact

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang ons gratis e-book met laatste nieuwe cocktailtrends

Tags